Σάββατο, Απριλίου 10, 2021

Δαφνούλες. Δίνουμε χρώμα στο μπαλκόνι μας μόνο με ένα ευρώ.


Όσες με διαβάζετε και σίγουρα λατρεύετε κήπους ή μπαλκόνια γεμάτα φυτά, νομίζω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι τώρα την άνοιξη τα θέλουμε όλα. Όρεξη και χρήμα να έχουμε.  Επειδή όρεξη μπορεί να υπάρχει αλλά το χρήμα πάντα περιορίζει τις επιλογές μας, ειδικά αυτή την εποχή που οι περισσότεροι έχουμε πληγεί οικονομικά από το παρατεταμένο κλείσιμο της οικονομίας, νομίζω ότι θα εκτιμήσετε οικονομικές προτάσεις για τις φυταγορές σας. 

Δαφνούλες λοιπόν πρώτες στη λίστα σας καθώς είναι ένα πολύ φτηνό ανθοφόρο φυτό. Η τιμή της, ανάλογα με το φυτώριο, κυμαίνεται γύρω στο ένα ευρώ.  Οι χρωματικές ποικιλίες πολλές. Φυτό ανθεκτικό στον Ελληνικό καυτό ήλιο. Απαιτεί ηλιόλουστη θέση για να αναπτυχθεί και να σας χαρίσει πλούσια και συνεχή ανθοφορία. Οι Δαφνούλες αποτελούν εξαιρετική επιλογή είτε για παρτέρια είτε για γλάστρες. Μπορείτε να φυτέψετε πολλές μαζί είτε ιδίου είτε διαφορετικού χρώματος. Η επιλογή πάντα δικής σας. 

Aν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε like 👍  στη σελίδα μας στο facebook ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube για να ενημερώνεστε γύρω από τις ορχιδέες και τα φυτά σας. Μπορείτε να διαβάζετε τα άρθρα μας και στο ηλεκτρονικό περιοδικό jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου