Σάββατο, Φεβρουαρίου 09, 2019

Moss Art. H τελευταία λέξη της μόδας στην εσωτερική διακόσμηση είναι εδώ και θα σας ξετρελάνει.Ξεχάστε γλάστρες, πότισμα, κλάδεμα λίπασμα και τα παρεμφερή. Οι πράσινοι τοίχοι είναι εδώ για να μας ξετρελάνουν. Πρόκειται για την τελευταία λέξη της μόδας στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Βασικό συστατικό υλικό ο λειχήνας Μoss που μας έρχεται από την μακρινή Σκανδιναβία.


Το διακοσμητικό Reinder Moss, μετά τη συγκομιδή του σταθεροποιείται με ξήρανση ώστε να μπορεί να επιβιώσει σε εσωτερικούς χώρους με υγρασία τουλάχιστον 50%. Η έκθεση στο ηλιακό φως οδηγεί στη σκλήρυνση τους. Σε περίπτωση σκλήρυνσης επανέρχονται στη φυσική του κατάσταση με λίγο νερό. Στη φύση εμφανίζονται σε ουδέτερο χρώμα αλλά με την προσθήκη φυσικών χρωστικών μπορούν να διατίθενται σε διάφορα χρώματα. Λόγω της ευελιξίας του στη χρήση συμβάλει στη δημιουργία μοναδικών και εκλεπτυσμένων χώρων.


Μπορεί να τοποθετηθεί σε συνθέσεις της επιλογής μας σε οποιαδήποτε επιφάνεια στο σπίτι ή σε επαγγελματικούς χώρους. Κοστολογείται με το μέτρο αλλά και την πολυπλοκότητα της σύνθεσης καθώς συνδυάζεται και με άλλα φυτά, κυρίως αερόφυτα. Κάθε σύνθεση είναι μοναδική και δικαίως αποκαλείται Moss Art! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της airplants.gr
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε like 👍  στη σελίδα μας στο facebook ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube για να ενημερώνεστε γύρω από τις ορχιδέες και τα φυτά σας.

Μπορείτε να διαβάζετε τα άρθρα μας και στο ηλεκτρονικό περιοδικό jenny.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου