Παρασκευή, Ιουλίου 06, 2018

Ορχιδέες από την airplants.gr. 'Εκπτώσεις για όλους εσάς.



Ένας από τους βασικούς στόχους του allaboutorchids.gr είναι η συνεργασία με αξιόλογους προμηθευτές φυτών για την παροχή προνομίων στους αναγνώστες του. Στα πλαίσια αυτά το allaboutorchids.gr ξεκινά μια στενή συνεργασία με την airplants.gr. Η εταιρεία μπαίνει δυναμικά και στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων ορχιδεών αρίστης ποιότητας από προμηθευτές όπως η OPTI - FLOR, η Decorum και άλλους. Πρόκειται για μεγάλες εταιρείες, πρώτης γραμμής που συνδυάζουν την υψηλή αισθητική και την άριστη ποιότητα των φυτών τους.


Όλες οι ορχιδέες της airplants.gr συνοδεύονται από την κάρτα φροντίδας του Αll Αbout Οrchids και η εταιρεία σας προσφέρει αυτή την περίοδο που τρέχουν ήδη εκπτώσεις  επιπλέον έκπτωση 5% σε όλα της τα προϊόντα


Δεν έχετε παρά να κάνετε την παραγγελία σας πληκτρολογώντας τον κωδικό  ORCHID  κατά την είσοδο στο καλάθι των αγορών σας και πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Δείτε εδώ όλες τις ορχιδέες της airplants και μην παραλείψετε εκτός από τα αερόφυτα να χαζέψετε τα υλικά διακόσμησης (δείτε εδώ). 

Ανάμεσα στις ορχιδέες διάλεξα κάποιες που με εντυπωσίασαν. 


Branched Lengte
Δείτε εδώ

Artisto White Contrast
Δείτε εδώ


 Artisto Neoregelia
Δείτε εδώ

 Havana
Δείτε εδώ
Ratatouille
Δείτε εδώ
                                                                                        
Στα άμεσα σχέδια της airplants.gr είναι η διάθεση και άλλων ειδών, όχι μόνο Phalaenopsis. Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε σχετικά και με νέες προσφορές για εσάς.   

1 σχόλιο :

  1. Κυρία Αναστασία καλή σας μέρα και συγχαρητήρια για την ιστοσελιδα σας.
    Θα ήθελα την γνώμη σας. Έχω μια ορχιδέα η οποία ναι μεν έχει δυνατά και σκληρά φύλλα, όμως τα καινούρια που βγαίνουν δεν είναι εντελώς λεία, είναι ξερά στην μύτη τους και ακριβώς στην μύτη χωρίζουν στα δύο. Τί συμβαίνει κατά τη γνώμη σας; μπορώ να κάνω κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή