Παρασκευή, Ιουνίου 02, 2017

Οδηγός Αγοράς. Ο ψεκαστήρας των ονείρων μου!

Ουδέν κακό αμιγές καλού λέει η λαϊκή παροιμία. Πριν από λίγες μέρες φρικτά μασητικά έντομα έκαναν την εμφάνιση τους στην αυλή μου. Η υπέροχες φωτίνιες μου κινδύνευαν να μοιάζουν με μισοφαγωμένα αποφάγια εντόμων. Έτσι έβγαλα από την αποθήκη τον μεγάλο ψεκαστήρα για να αντιμετωπίσω τον εχθρό. Βάζω το μηχάνημα στην πρίζα να φορτίσει, αλλά τίποτα. Πανικός! Πως θα ψεκάσω τώρα 10 μέτρα πρασιά με ένα ψεκαστηράκι χειρός; Την τελευταία φορά που το έκανα μου πιάστηκαν τα δάκτυλα. Πήγα λοιπόν σε ένα κοντινό μου φυτώριο για να βρω κάτι ενδιάμεσο και εκεί βρήκα τον ψεκαστήρα των ονείρων μου.


Δείτε στο βιντεάκι που ακολουθεί πόσο όμορφα ψεκάζει χωρίς κόπο και χωρίς να σου πιάνονται τα δάκτυλα από το πολύωρο ψιτ ψιτ. Μια δυο τρομπαρισιές και μετά τέλος, ψεκάζει μόνο του. Τώρα που οι θερμοκρασίες θα αρχίσουν να ανεβαίνουν, οι δροσισμοί, τουλάχιστον για τις δικές μου ορχιδέες που είναι έξω, θα γίνονται καθημερινά και ο καθαρισμός των φύλλων πιο τακτικός. Η όλη υπόθεση νομίζω ότι θα είναι πλέον ένα ευχάριστο παιχνίδι και θα με βοηθήσει να διατηρήσω για αρκετό καιρό ακόμα το πότισμα σε εβδομαδιαία βάση αλλά και τα φύλλα τους χωρίς σκόνη. Όσοι δε από εσάς έχετε Vanda στη συλλογή σας, απλά σωθήκατε. Κοστίζει γύρω στα 10 ευρώ και θα το βρείτε στα περισσότερα κέντρα κήπου και μεγάλα φυτώρια.


Σημείωση: Η συγκεκριμένη, όπως και οποιαδήποτε άλλη ανάρτηση που αναφέρεται σε προμηθευτές ή προϊόντα δεν έχει διαφημιστικό χαρακτήρα. Είναι προϊόν προσωπικής εμπειρίας και εκτίμησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου