Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016

Αγοράζοντας ορχιδέες από αξιόλογους προμηθευτές! Μια επίσκεψη στο φυτώριο ΤΟΜΑΡΑ επιβάλλεται!

Είναι κάποια μαγαζιά που λες δεν πρέπει να μπω μέσα γιατί δεν θα μπορέσω ν΄ αντισταθώ. Χθες σταμάτησα για ένα βιολογικό εντομοκτόνο και πήρα και παρέα μια Phalaenopsis Red Lip.  Πανέμορφη από την κορυφή ως τα νύχια! 



Οι ρίζες ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ!

Ότι ορχιδέα έχω αγοράσει από την ελληνική αγορά - με λίγες εξαιρέσεις - για τις οποίες έχω μετανιώσει, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα - είναι από το φυτώριο ΤΟΜΑΡΑ. Βρίσκεται στα νότια προάστια  της Αττικής στη Λεωφ. Αλίμου 73 τηλ. 210 9934139 στο ρεύμα προς Πειραία μετά το Lidl και πριν από το Jumbo.

 Δείτε  παρακάτω μερικά από τα φυτά στα οποία δεν μπόρεσα να πω όχι!

Vanda

Phalaenopsis mini

Phalaenopsis mini

Oncidesa sweet sugar

Cymbidium

Στο ΤΟΜΑΡΑ θα βρείτε πανέμορφα και το κυριότερο υγιέστατα φυτά τα οποία εισάγονται από μεγάλα φυτώρια εξαιρετικής ποιότητας όπως Anco Vanda, Decorum, Florallure και άλλα. Εκτός από τη γνωστή σας Phalaenopsis, ανάλογα με την εποχή, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και από άλλα βασικά είδη όπως Vanda, Oncidium, Cympidium, Dendrobium και Cattleya. Φέρνουν νέες παραλαβές κάθε δεύτερη Παρασκευή. 









Αν δε, είστε λάτρεις της διακόσμησης και τους home styling τα κασπώ, οι γλάστρες και τα αξεσουάρ κήπου θα κλέψουν την καρδιά σας. Μπορεί να πρόκειται για φυτώριο αλλά μπορείτε να τους επισκεφτείτε ακόμη και για αγορές τύπου ανθοπωλείου. Τα κορίτσια που θα σας εξυπηρετήσουν θα φροντίσουν ώστε ακόμη και το πιο φτηνό φυτό να είναι σε συσκευασία δώρου υπερπαραγωγή! Κάτι που σε ένα ανθοπωλείο θα πληρώσετε πολύ πιο ακριβά. 


Σημείωση: Η συγκεκριμένη, όπως και οποιαδήποτε άλλη ανάρτηση που αναφέρεται σε προμηθευτές ή προϊόντα δεν έχει διαφημιστικό χαρακτήρα. Είναι προϊόν προσωπικής εμπειρίας και εκτίμησης.

6 σχόλια :

  1. Επειδη είμαι μακρια αλλα μου κινησατε το ενδιαφέρον να το επισκευτω για τι εύρος τιμών μιλαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανάλογα με το είδος και το μέγεθος, ξεκινάνε από δέκα και ανεβαίνουν. Οι Phal με δύο ανθοφόρους έχουν γύρω στα 20 πάνω κάτω. Αν σκέφτεστε να κάνετε το ταξίδι καλό θα είναι να επικοινωνήσετε με το κατάστημα για να έχουν φρέσκα φυτά.

      Διαγραφή
  2. Ψάχνω την ορχιδέα Rhynchostylis gigantea την έχετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα, ναι την έχω αγοράσει από www.greenmall.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή