Σάββατο, Δεκεμβρίου 18, 2021

Τέσσερα πανεύκολα φυτά για εσάς και όσους αγαπάτε.

Επειδή όλα σε αυτή τη ζωή είναι θέμα σωστών επιλογών, αν θέλετε να γευτείτε τη χαρά που προσφέρει ένα φυτό στο χώρο σας υπάρχουν όμορφες επιλογές αποκλειστικά για αρχαρίους. Μπορείτε να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας τώρα τις γιορτές ή να τα δωρίσετε. 

Γλώσσα της πεθεράς (Snake). Πανεύκολο φυτό για όλους του χώρους με μηδενικές απαιτήσεις σε πότισμα και ελάχιστες απαιτήσεις σε φως. 

Ζαμιόκουλκας (Zamioculcas). Στην ίδια κατηγορία και ο Ζαμιόκουλκας. Θα τον βρείτε σε διάφορα μεγέθη για να καλύψει τις απαιτήσεις της τσέπης σας. Προσωπική συμβουλή, όσο μεγαλύτερος τόσο καλύτερο. 

Μονστέρα (Monstera). Από τα πιο εντυπωσιακά και εύκολα φυτά. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες που μοιράζονται ένα κοινό χαρακτηριστικό, τα υπέροχα τρυπητά φύλλα της. 

Αράχνη (Spider). Μπορεί να μη σας γεμίσει το μάτι, όμως θα σας γεμίσει το χώρο. Ένα φυτό που στην κυριολεξία το ξεχνάς καθώς μεγαλώνει μόνο του.

Aν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε like 👍  στη σελίδα μας στο facebook ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube για να ενημερώνεστε γύρω από τις ορχιδέες και τα φυτά σας. Μπορείτε να διαβάζετε τα άρθρα μας και στο ηλεκτρονικό περιοδικό jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου