Σάββατο, Ιουλίου 31, 2021

Βάζουμε φυτά στο παιδικό δωμάτιο.


Ο ερχομός της νέας ζωής παραδοσιακά συνοδεύεται από λουλούδια. Το δωμάτιο του μαιευτηρίου μεταμορφώνεται σε ανθοπωλείο αν και τα περισσότερα λουλούδια καταλήγουν στο διάδρομο καθώς είναι ακατάλληλα για το υπνοδωμάτιο που φιλοξενεί μητέρα και παιδί.

Το παιδικό δωμάτιο στερείται πάντα την παρουσία φυτών. Δεν γνωρίζω ούτε μια φίλη που στη λίστα των επιθυμητών για το παιδικό δωμάτιο να έχει συμπεριλαμβάνει φυτά. Και όμως για σκεφτείτε, το παιδικό δωμάτιο πάνω από όλα είναι ένας χώρος που φιλοξενεί την απόλυτη φύση. Ένα μωρό, ένα μικρό παιδί αργότερα. Λούτρινα και άψυχα παιχνίδια που δεν έχουν κανένα νόημα δεν υποκαθιστούν την αίσθηση του αρώματος που θα δώσει η Λεβάντα ή το Δεντρολίβανο. Φυτά απόλυτα ασφαλή για οποιοδήποτε υπνοδωμάτιο. 

Η Ορχιδέα που πρόσφεραν στη μητέρα κάλλιστα μπορεί επίσης να βρει τη θέση της στο παιδικό δωμάτιο.  Ζέρμπερες και Χρυσάνθαμα εξαιρετικά φυτά για έντονα χρώματα και ιδιαίτερα αρώματα. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα φυτά που έχουν την ιδιότητα να καθαρίζουν την ατμόσφαιρα απορροφώντας τοξικές ουσίες και παράλληλα να ξυπνούν τις αισθήσεις της νέας ζωής. 


Aν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε like 👍  στη σελίδα μας στο facebook ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube για να ενημερώνεστε γύρω από τις ορχιδέες και τα φυτά σας. Μπορείτε να διαβάζετε τα άρθρα μας και στο ηλεκτρονικό περιοδικό jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου