Σάββατο, Ιουνίου 05, 2021

Τρία προϊόντα που θα λατρέψουν τα φυτά μας


Το έχω γράψει πολλές φορές ότι η φροντίδα των φυτών μας δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο. Αν θέλουμε λοιπόν να έχουμε υγιή φυτά, υπάρχουν τρία πολύ βασικά προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το ντουλάπι μας.
  • Ένα ισορροπημένο λίπασμα τύπου 20 20 20. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσαρμόζετε τη δοσολογία ανάλογα με τα φυτά σας. Εξειδικευμένα λιπάσματα για διαφορετικούς τύπους φυτών τις περισσότερες φορές εξυπηρετούν τις ανάγκες των εμπόρων και όχι των φυτών μας.
  • Έναν ενεργοποιητή εδάφους. Πρόκειται για μια κατηγορία προϊόντων  που ενισχύουν το χώμα και προστατεύουν τα φυτά με απόλυτα φυσικό τρόπο. Φυτά που ζουν σε γλάστρες για πολλά χρόνια ή είναι φυτεμένα είτε σε αγώνα εδάφη είτε στο αστικό περιβάλλον θα επωφεληθούν στο έπακρο από τη χρήση του.


  • Τέλος θερινό πολτό. Λειτουργεί προστατευτικά ενάντια σε εντομολογικές προσβολές αλλά και καλλωπιστικά καθώς περιέχει έλαια που κάνουν τα φύλλα πολύ γυαλιστερά και ελκυστικά. Προσοχή μόνο στη χρήση του. Κάνουμε εφαρμογή μετά τη Δύση του ηλίου.  
Aν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε like 👍  στη σελίδα μας στο facebook ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube για να ενημερώνεστε γύρω από τις ορχιδέες και τα φυτά σας. Μπορείτε να διαβάζετε τα άρθρα μας και στο ηλεκτρονικό περιοδικό jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου