Σάββατο, Σεπτεμβρίου 21, 2019

Ζαμιόκουλκας. Η απόλυτη φαντασίωση των Plant Lovers


Έχετε φαντασιωθεί ποτέ ένα φυτό που χρειάζεται ελάχιστο πότισμα, ελάχιστο φως, μηδενική φροντίδα σε ότι αφορά λίπανση, μεταφύτευση και τα παρόμοια; Ένα φυτό που δεν το πλησιάζει κανένα έντομο;  Ένα φυτό όμορφο που θα δώσει άλλη αίσθηση στο χώρο σας; Αν ναι, ο Ζαμιόκουλκας θα ικανοποιήσει απόλυτα αυτή σας τη φαντασίωση.


Στην αγορά κυκλοφορεί σε όλα τα μεγέθη για να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες οποιουδήποτε  χώρου και φυσικά το πορτοφόλι σας. Ιδανικό φυτό για επαγγελματικούς χώρους αλλά και για το σπίτι μας. Το μεγάλα γυαλιστερά του φύλλα προσδίδουν  μοναδική αίσθηση αρχοντιάς. Τοποθετείστε τη γλάστρα σε ένα υπέροχο διακοσμητικό κασπώ και ξεχάστε το για καιρό.






Πότισμα μια φορά το μήνα και αν, με ελάχιστο νερό, ίσα ίσα να μην ξεραίνεται το χώμα του. Την άνοιξη που βγάζει νέες αναπτύξεις δώστε λίγο λίπασμα, ότι περισσεύει από τα υπόλοιπα φυτά σας, και θα σας πει και ευχαριστώ. Με τα χρόνια καθώς θα μεγαλώνει θα γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακό. Αν το δείτε να κιτρινίζει σημαίνει ότι το παραποτίσατε. Κρατήστε τον μακριά από τις ακτίνες του ήλιου. Είναι σκοτεινός τύπος. Ιδανική επιλογή για χώρους που στερούνται φως.


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε like 👍  στη σελίδα μας στο facebook ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube για να ενημερώνεστε γύρω από τις ορχιδέες και τα φυτά σας. Μπορείτε να διαβάζετε τα άρθρα μας και στο ηλεκτρονικό περιοδικό jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου