Παρασκευή, Μαΐου 19, 2017

Ανυπόμονος 'Έρωτας. Πανδαισία χρωμάτων από ένα ευρώ."Ο έρωτας συγκλόνισε 
την καρδιά μου όπως ο άνεμος που κατεβαίνει από το βουνό τραντάζει τις βελανιδιές"
Σαπφώ.

Θέλετε ένα φυτό που τα άνθη του διαρκούν πολύ, εύκολο στη φροντίδα του και πάνω απ΄ όλα φτηνό; Τότε σίγουρα θα λατρέψετε τον Έρωτα, το νούμερο ένα φυτό σε πωλήσεις παγκοσμίως. Όπως κάθε πρόσκαιρος έρωτας, ξεκινά ν' ανθίζει από τα μέσα της άνοιξης, φουντώνει το καλοκαίρι και με τις πρώτες βροχές μαραίνεται.  Κυκλοφορεί δε σε όλα τα girly χρώματα, ροζ, φούξια, μοβ, κόκκινο και φυσικά λευκό.


Ο Έρωτας πάει παντού, μέσα και έξω από το σπίτι, ενώ τρέφεται μόνο με φως και νερό, ειδικά το καλοκαίρι που το θερμόμετρο ανεβαίνει. Έτσι όπως είναι φουντωμένος χρειάζεται μια σκιερή φωτεινή γωνιά για να μεγαλουργήσει. Μπορείτε να φτιάξετε πανέμορφες συνθέσεις βάζοντας πολλά γλαστράκια μαζί μέσα σε ψάθινα καλάθια, διακοσμητικά κασπώ, ζαρντινιέρες ή όπου αλλού σας οδηγήσει η φαντασία σας. Σ' εξωτερικούς χώρους ο έρωτας είναι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν χρώμα εκεί που δεν φτάνει ο ήλιος. Δημιουργείστε υπέροχες ανθισμένες μπορντούρες γύρω και κάτω από μικρά και μεγάλα δέντρα. Ο έρωτας θα φωλιάσει στην επιφάνεια μιας μεγάλης γλάστρας ή θα κρυφτεί κάτω από την σκιά των φύλλων συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγρασίας των φυτών που τον φιλοξενούν.


Και όλη αυτή η ομορφιά σχεδόν τζάμπα. Ο ανυπόμονος έρωτας κοστίζει 1 ευρώ το γλαστράκι και δεν υπάρχει περίπτωση να σας προδώσει.Μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο και στο ηλεκτρονικό περιοδικό www.jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου