Σάββατο, Ιουνίου 20, 2020

Λουλουδοπρατάσεις για τη Γιορτή του Πατέρα.


Τα τελευταία τρία χρόνια κάθε τέτοια μέρα επιμένω. Φυτά για τη γιορτή του πατέρα. Οι καλύτεροι χομπίστες στο χώρο του φυτού είναι άνδρες όπως φυσικά και οι επαγγελματίες, κηπουροί και γεωπόνοι. Πολλοί άνδρες βέβαια αντιδρούν σε αυτές τις εμπορικού τύπου “γιορτές” όμως δεν παύει να είναι μια ευκαιρία να εκφράσετε την αγάπη σας στον γονιό σας.


Αν το προφίλ του μπαμπά είναι αυτό του πολυάσχολου επιλέξτε ένα φυτό κατάλληλο για τον επαγγελματικό του χώρο. Διαφορετικά προσφέρετε κάτι που θα πρέπει να του δώσει χρόνο και να το φροντίζει. Και στις δυο περιπτώσεις οι επιλογές σας είναι αμέτρητες. Τα περισσότερα πράσινα φυτά θέλουν ελάχιστη φροντίδα. Τα ανθοφόρα είναι πιο απαιτητικά και σε χρόνο και σε γνώση  Οι άνδρες αγαπούν τρεις μεγάλες κατηγορίες φυτών, κάκτους, παχύφυτα και μπονσάι. Αν πάλι είστε τυχερή και ο μπαμπάς σας ασχολείται συνέχεια με τα λουλούδια και τον κήπο δεν έχετε παρά να ρωτήσετε ή να μαντέψετε τις ανάγκες τους ακόμη και αν αυτές είναι κάποια εργαλεία για τον κήπο. 


Μην ξεχάσετε να συνοδέψετε το δώρο σας μ' ένα μπουκάλι κρασί ή ότι άλλο αγαπά και φυσικά μια κάρτα με όμορφα λόγια και μια αγκαλιά. Κανένας δεν μένει αδιάφορος σε λόγια και πράξεις που δηλώνουν αγάπη. 

Aν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε like 👍  στη σελίδα μας στο facebook ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube για να ενημερώνεστε γύρω από τις ορχιδέες και τα φυτά σας. Μπορείτε να διαβάζετε τα άρθρα μας και στο ηλεκτρονικό περιοδικό jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου