Παρασκευή, Ιανουαρίου 17, 2020

Οι νέες τάσεις στη "Φυτομόδα" για το 2020


Όταν μιλάμε για μόδα σίγουρα το μυαλό σας πάει σε ρούχα, παπούτσια, μακιγιάζ και τα παρόμοια. Μπορεί στις υπόλοιπες στήλες του jenny.gr να διαβάσετε τις επιταγές της μόδας για το 2020, εδώ όμως θα μιλήσουμε για trends που αφορούν τα καλλωπιστικά φυτά. Ναι σωστά διαβάστε, υπάρχει και αυτό, καθώς η αγάπη προς τα φυτά είναι από μόνη της σύγχρονη τάση.

  • Δώστε έμφαση σε φυτά με πολύχρωμα φύλλα, ειδικά τώρα το χειμώνα που τα ανθοφόρα σπανίζουν.
  • Αναζητήστε παράξενα παχύφυτα.
  • Γίνεται ενεργό μέλος των κοινοτήτων - ομάδων που δραστηριοποιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Ειδικά αν σας αρέσουν οι ορχιδέες ελάτε στην Τρελοπαρέα μας
  • Δώστε έμφαση στη διακοσμητική διάσταση των φυτών εσωτερικού χώρου επιλέγοντας υπέροχα κασπώ για να τα φιλοξενήσουν ή ιδιαίτερα ράφια. 
  • Αναζητήστε σπάνια και περίεργα φυτά. Η ποικιλία των φυτών που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου αυξάνετε συνέχεια στη χώρα μας. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε like 👍  στη σελίδα μας στο facebook ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube για να ενημερώνεστε γύρω από τις ορχιδέες και τα φυτά σας. Μπορείτε να διαβάζετε τα άρθρα μας και στο ηλεκτρονικό περιοδικό jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου